De eerste early birds zijn reeds uitverkocht. Op zaterdag 9 december om 16.00 uur start de reguliere verkoop. Dan zijn er wederom weekendtickets en gaan de eerste dagtickets in de verkoop.Start kaartverkoop dagkaarten

De kaartverkoop van de dagkaarten en de reguliere weekendtickets volgt zaterdag 9 december om 16.00 uur.


We bieden dan wederom drie verschillende toegangstickets aan voor het bezoek aan Paaspop Den Hout. Losse dagtickets en uiteraard de weekendtickets voor de echte liefhebbers.


Munttickets

Naast de festivaltickets bieden we ook dit jaar wederom munttickets aan. Je hebt hierbij de keuze uit een ticket voor 10, 20 of 50 munten. Heb je geen zin om bij Paaspop lang in de rij te staan of vind je het niks om met veel cash-geld op pad te moeten. Koop dan online al je tickets zodat ze op het festival klaar liggen voor je bij de snelkassa.


Bustickets

Tot slot is het ook dit jaar wederom mogelijk om met de bus naar Paaspop te komen. Deze bussen komen weer vanuit de gehele regio en brengen je op tijd naar Den Hout en na het festival ook weer veilig thuis. Informatie over de verschillende buslijnen wordt binnenkort bekend op onze bussenpagina.

KOOP NU TICKETS!

Laatste kaarten zaterdag Mon 30 March 2015

Heb jij nog steeds geen kaarten besteld? Ook de laatste kaarten voor de Paaspopzaterdag beginnen aardig op te raken. Mis dit niet en bestel vandaag nog jouw kaarten voor een geweldig Paaspop! 

Koop nu Tickets!

€22,50

Nieuwste video's
Nieuwste foto's
Wij danken de volgende sponsoren: